TEL: 06 3645 7707

Frequently Asked Questions


Hier vindt u antwoord op uw vragen.

Verzenden


Onze zitzakken en ligbedden van OUTBAG & PUSHBAG zijn van een dusdanig volume dat hiervoor helaas geen pakkettarieven gelden. Deze zitzakken en ligbedden worden daarom ook vervoerd met speciaal transport. Wij werken samen met transporteurs die gespecialiseerd zijn in dit transport. Dit geeft u en ons de garantie voor een schadevrije bezorging.

De verzendkosten worden automatisch berekend aan de hand van het aantal artikelen met het daarbij behorend verzendtarief.

Verzendkosten gelden voor verzending binnen Nederland & België exclusief de Eilanden en Zeeuws-Vlaanderen.

Ja dat kan. Indien u wenst dat uw bestelling wordt verzonden naar een ander land dan Nederland, neemt u dan voorafgaand aan de bestelling contact met ons op. Wij kunnen u dan informeren over de exacte kosten (dit kan sterk variëren, afhankelijk van de bestemming). Mail naar info@theoutdoorcompany.nl of bel +31636457707

Je kunt contact opnemen met Carina Kastelein als je vragen hebt over je bestelling de verzending en met al je andere vragen. Ik ben bereikbaar onder nummer +31 636457707 of stuur een email naar info@theoutdoorcompany.nl

Klik hier om de leveringsvoorwaarden te raadplegen.

Betalen


De betaling van de bestelling kunt u op verschillende manieren doen. U kunt in Nederland met Ideal betalen. Voor buitenlandse betalingen kunt u gebruikmaken van de PAYPAL betaalmogelijkheid of u kunt via een bankoverschrijving de betaling doen.

Voor alle opties geldt dat de bestelling wordt uitgeleverd na ontvangst van uw betaling.

Overige vragen


Natuurlijk kun je de modellen in Oudewater komen bezichtigen. Maak een afspraak met Carina via de mail info@theoutdoorcompany.nl of via +31 636457707.

We hebben de modellen niet op voorraad en de bestellingen worden rechtstreeks vanuit de fabriek uit Duitsland naar u verstuurd. De gemiddelde levertijd ligt tussen de 2 en 4 weken. U wordt persoonlijk op de hoogte gehouden van de voortgang van uw bestelling. De gemiddelde levertijd van de stoffen Skin, Light White en DeLuxe is 3-6 weken.

De producten in de stof Light White, Skin White, Kiesel en Chestnut & De Luxe, worden alleen in opdracht vervaardigd.

Het is dan ook niet mogelijk deze producten te retourneren. De levertijd van deze producten is ca. 3-6 weken daar ze op bestelling worden vervaardigd.