TEL: 06 3645 7707

Willem en Carina Kastelein

Wijnhuis Kastelein, The outdoor company, relaxed genieten, Wijn, Kastelein, Willem Kastelijn, Carina Kastelein, Hongaarse wijnen, Wijnhuis, Cojan van Toor, Uitzonderlijke wijnen, Oudewater, goudsestraatweg 8A, wijnproeverij, Cojan van Toor professional photography, photographer

Wijnhuis Kastelein


Wijnhuis Kastelein is een jonge en kleine onderneming. Sinds 2011 selecteert en importeert Wijnhuis Kastelein bijzondere kwaliteitswijnen uit Hongarije. Uitzonderlijke wijnen van inheemse druiven als Furmint, Hárslevelű, Irsai Olivér, Kéknyelű, Királyleányka, Kadarka, Kefkrankos & Zweigelt. Natuurlijk heeft Hongarije ook de bekende druivenrassen als Chardonnay, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Merlot & Cabernet Franc.

Wij werken samen met kleinschalige wijnboeren die werken met vakmanschap & passie. Jonge wijnmakers die werken met vernieuwende technieken en toekomstvisie. Toen we in 2011 begonnen hadden we alleen wijnen in het Topsegment. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren ook wijnen weten te vinden met een goede prijs/kwaliteit verhouding uit alle windstreken van Hongarije.

Uit de hand gelopen hobby


Wijnhuis Kastelein is, zoals het voor vele importeurs is begonnen, een uit de hand gelopen hobby, die met veel passie uitgegroeid is tot een leverancier van Uitzonderlijke wijnen waar we trots op zijn.

Proeven en Bestellen


U kunt onze wijnen proeven op diverse gelegenheden, houd daarom facebook.nl/wijnhuiskastelein in de gaten waar we neerstrijken. Via de webshop kunt u de wijnen bestellen of u bent van harte welkom op ons kantoor aan de Kapellestraat in Oudewater. We hebben geen winkel dus maak even een afspraak dan zorgen wij dat we er zijn. Online zijn de wijnen alleen per doos te bestellen i.v.m. de verpakking van verzending. Losse flessen zijn af te halen bij ons op kantoor aan de Kapellestraat 26 te Oudewater.